2019年7月23日火曜日

Jul 23rd - Kerama islands

7/23 (tue)

Fun diving in Kerama Islands / ファンダイビング in ケラマ諸島
1st @ Paraiso, Maejima / パライソ、前島
Depth : 20.0mtrs / 66ft
Time : 48mins
Water Temp : 27.7C / 82F

2nd @ Kuroshima Twin Rocks, Kuroshima / 黒島ツインロックス、黒島
Depth : 17.0mtrs / 56ft
Time : 43mins
Water Temp : 28.9C / 84F

3rd @ Cabbage Farm, Gishippu Isld / タマナーファーム,儀志布島
Depth : 18.0mtrs / 59ft
Time : 55mins
Water Temp : 28.9C / 84F

* 日本語部分は後半にあります。

Today we went to Kerama islands for fun diving.


The guests were Pavone family from Italy and Doug from US.


The sea was super flat today and we explored some of the best dive sites in Kerama islands in a fantastic condition.
Gorgeous coral reefs.




Butterfly fishes.


We bumped into a hawksbill turtle eating lunch(?).



Tomato anemone fish.


Happy divers.



We had a great day with lots of stuff to see in the islands.

Thanks everyone for coming and diving with us today.
Kerama islands was beautiful, wasn't it? Glad you guys enjoyed the water there.
Also, enjoy the rest of your time in Okinawa and hope to see you guys again!



1, "Dive-Eat-Sleep" in Thailand!!!

Our super fun-filled live-aboard trip to Similand Island, Thailand, has been scheduled for December 2019. 
Big fishes including whale sharks and manta rays, colorful corals and sea life, hikes on remote islands, mouth-watering 100% authentic Thai foods, diving with friendly locals... All of these makes the trip unforgettable.
ONLY 6 SEATS available. If you are interested, please contact us on info@okinawa39ers.com for more details.

2, We are hiring!

3, We are on Instagram now.

Please visit and follow us on https://www.instagram.com/okinawa39ers/ .



"Like" us on Facebook to keep you updated on what's going on at OKINAWA 39ers.



今日はケラマ諸島までファンダイビングに行ってきました。
ゲストはイタリアからのパヴォン一家と、アメリカからのダグでした。

今日のケラマは水面が湖かの様に真っ平らで、最高のコンディション。
そんな中、ケラマが誇る人気ポイントを潜ってきました。

綺麗なサンゴとそこに群れる無数の魚たち、食事に忙しいタイマイ、たくさんのクマノミ、ウミヘビにウツボ、等々、本当に盛りだくさんの1日になりました。

みんな今日はありがとう。
ケラマでのダイビング、気持ちよかったねー。楽しんでくれてよかったです。
残りの沖縄での時間も楽しんで、またいつか潜りにきてねー。ではでは。

0 件のコメント:

コメントを投稿