6/27 (mon)
Fun diving in Kerama Islands / ファンダイビング in ケラマ諸島
1st @ Akaya, Gishippu Isld / アカヤー、儀志布島
Depth : 18.0mtrs / 59ft
Time : 45mins
Water Temp : 28.6C / 83F
2nd @ Chishi, Zamami Isld / 知志、座間味島
Depth : 16.5mtrs / 54ft
Time : 49mins
Water Temp : 28.2C / 83F
3rd @ Cabbage Farm, Gishippu Isld / タマナーファーム、儀志布島
Depth : 11.5mtrs / 38ft
Time : 44mins
Water Temp : 28.2C / 83F
* 日本語部分は後半にあります。
Just beautiful.
Today we went to Kerama islands for fun diving.
The guests were, it was his third visit, Colin from England, and Younghee and Wilson from South Korea.
A lobster welcomed us.
A fantastic crevasse.
Doesn't this crack look like a shark or marlin?
Cabbage coral.
Hawksbill turtle.
Thanks everyone for today.
How was the diving in Kerama islands? Hope you guys enjoyed it.
And more fun to come! We are going there again tomorrow. Hope we encounter some big stuff.
Have a good evening and see you tomorrow!
今日はケラマ諸島までファンダイビングに行ってきました。
ゲストは今回で3度目になるイングランドから来てくれたコリンと、お隣韓国からのヨンギーとウィルソンの計3人組です。
今日もコンディションは絶好調。その分船の上も混んでましたが。。。
そんな中、最近ヘビーローテーションのクレバスを探検したり、みんな大好きカメ探しでは最後の最後にかろうじて1匹見つけ、その他にもウミヘビやハコフグ、クマノミ達をじっくりゆっくりと見てきました。
みんな今日はありがとねー。
ケラマでのダイビング、どうだった?楽しんでくれたみたいで良かったです。
そして明日もみんなでケラマへ行きます!デカいのにも会えるといいなー。
ではまた明日!
Just beautiful.
Today we went to Kerama islands for fun diving.
The guests were, it was his third visit, Colin from England, and Younghee and Wilson from South Korea.
A lobster welcomed us.
A fantastic crevasse.
Doesn't this crack look like a shark or marlin?
Cabbage coral.
Hawksbill turtle.
Thanks everyone for today.
How was the diving in Kerama islands? Hope you guys enjoyed it.
And more fun to come! We are going there again tomorrow. Hope we encounter some big stuff.
Have a good evening and see you tomorrow!
今日はケラマ諸島までファンダイビングに行ってきました。
ゲストは今回で3度目になるイングランドから来てくれたコリンと、お隣韓国からのヨンギーとウィルソンの計3人組です。
今日もコンディションは絶好調。その分船の上も混んでましたが。。。
そんな中、最近ヘビーローテーションのクレバスを探検したり、みんな大好きカメ探しでは最後の最後にかろうじて1匹見つけ、その他にもウミヘビやハコフグ、クマノミ達をじっくりゆっくりと見てきました。
みんな今日はありがとねー。
ケラマでのダイビング、どうだった?楽しんでくれたみたいで良かったです。
そして明日もみんなでケラマへ行きます!デカいのにも会えるといいなー。
ではまた明日!
0 件のコメント:
コメントを投稿