2016年2月6日土曜日

Frog Kick and Frog Fish

2/6 (tue)

Teaching @ Gorilla Chop / ライセンス講習@ゴリラチョップ
Advanced Scuba Diver Course / アドバンススクーバダイバー
1st
Depth : 6.2mtrs / 20ft
Time : 48mins
Water Temp : 21.7C / 71F

2nd
Depth : 6.6mtrs / 22ft
Time : 44mins
Water Temp : 21.4C / 70F

3rd
Depth : 9.2mtrs / 30ft
Time : 47mins
Water Temp : 21.4C / 70F

* 日本語部分は後半にあります。

Today we went to Gorilla Chop for Advanced Scuba Course.

The guest was Elle from Australia.


We worked mainly on finning techniques and buoyancy control today.


Learning frog kicks, which is a very efficient finning technique and will cut down on you air consumption a lot.


Perfect buoyancy control.


A family of anemone fishes.


And we found a tiny frog fish while practicing frog kicks, haha.


Thanks Elle for your hard work today.
I think you improved a lot.
And tomorrow we will do more interesting dives including deep dive and compass navigation, so please look forward to it.

Have a good evening and see you tomorrow!!



Wouldn't you like to see a school of Hammerhead sharks?

How would you feel if you face the big underwater ruin which has been there for possibly thousands of years?


If you are interested in, OKINAWA 39ers has set up three trips down to Yonaguni island this winter so please check >>> Yonaguni Tour 2016.



Website : www.okinawa39ers.com
Facebook : www.facebook.com/okinawa39ers/



今日はゴリラチョップでアドバンススクーバダイバーコースを行ってきました。

ゲストはエル、オーストラリアからです。

今日は大部分をフィンキックと中性浮力のとり方の練習に費やしました。
最初は悪戦苦闘してたエルも、時間とともにコツを掴み始めました。

そしてフロッグキックと言う、水泳の平泳ぎの蹴り方に似たフィンの使い方の練習をして泳いでたら、何とカエルアンコウに出会う!というミラクルも起こり、ラッキー。

エル、今日は寒い中おつかれさま。
明日はディープダイビングやコンパスナビゲーションもやるよ。もう少し頑張ろーね。

ではではまた明日!

0 件のコメント:

コメントを投稿