Teaching @ Sunabe Seawall No.1 / ライセンス講習 @ 砂辺 No.1
Scuba Diver Course / スクーバダイバー
1st
Depth : 17.1mtrs / 56ft
Time : 40mins
Water Temp : 24.7C / 77F
2nd
Depth : 13.2mtrs / 43ft
Time : 44mins
Water Temp : 25.0C / 77F
* 日本語部分は後半にあります。
Today we had Scuba Diver course finishing up at Sunabe Seawall.
The guest was Chris. It had been a week.
The typical rainy season weather.
But the water was nice and clear.
Nudie branches.
A group of small barracuda.
Clown anemone fish.
Beautiful.
Chris was very good underwater and all the skills was done in a slow and relaxed manner. Ver good.
Also he turned out to be not only a surfer but also a sailor. Take me to sailing please.
Thanks Chris for coming and taking a course with me. As you said, go diving as much as possible in this summer, and hope we dive together.
Bye now
今日は梅雨空の中砂辺でスクーバダイバーコースの3日目を行ってきました。
生徒はクリス、1週間ぶりです。
梅雨空とは言え、水の中は快適で穏やか。透明度も悪くない。
ソフトコーラルとそこに群がる小さな魚、ウミウシたち、カマスやグルクマの群れ、子供のタコ、等々色々見れました。
肝心のスキルの方も無問題。クリスはとても落ち着いて、サクサクこなしていきました。
そんなクリスはサーファーだけでなく、セーリングをするということも発覚。うらやましいぜー。
クリス、3日間ありがとう。別れ際に言ってたように、今年の夏はサーフィンとセーリングに加え、ダイビングもリストに加わってくるね。最高の夏でしょ?
また一緒に潜れることを楽しみにしています。
バーイ
Today we had Scuba Diver course finishing up at Sunabe Seawall.
The guest was Chris. It had been a week.
The typical rainy season weather.
But the water was nice and clear.
Nudie branches.
A group of small barracuda.
Clown anemone fish.
Beautiful.
Chris was very good underwater and all the skills was done in a slow and relaxed manner. Ver good.
Also he turned out to be not only a surfer but also a sailor. Take me to sailing please.
Thanks Chris for coming and taking a course with me. As you said, go diving as much as possible in this summer, and hope we dive together.
Bye now
今日は梅雨空の中砂辺でスクーバダイバーコースの3日目を行ってきました。
生徒はクリス、1週間ぶりです。
梅雨空とは言え、水の中は快適で穏やか。透明度も悪くない。
ソフトコーラルとそこに群がる小さな魚、ウミウシたち、カマスやグルクマの群れ、子供のタコ、等々色々見れました。
肝心のスキルの方も無問題。クリスはとても落ち着いて、サクサクこなしていきました。
そんなクリスはサーファーだけでなく、セーリングをするということも発覚。うらやましいぜー。
クリス、3日間ありがとう。別れ際に言ってたように、今年の夏はサーフィンとセーリングに加え、ダイビングもリストに加わってくるね。最高の夏でしょ?
また一緒に潜れることを楽しみにしています。
バーイ
0 件のコメント:
コメントを投稿